gallery/logo v5 klein
Geintresseerd in veiligheid, veilig voelen en veilig maken. Wat kan ik doen om de wereld waar ik in leef een klein beetje veiliger te maken? Dat is de vraag die mij bezig houdt. Ik studeer Integrale Veiligheid  maar daarnaast houd ik me vooral bezig met Dudlik. Hier kan ik namelijk veiligheid 'maken', en zelfs makkelijk maken. Door camerabewakingssystemen te leveren die niet alleen goedkoop zijn maar ook vooral makkelijk in gebruik kan ik de wereld waarin u en ik leven een stukje veiliger maken. Kies voor Dudlik, Kies voor Veiligheid. 
 
Wietze de Boer

 

 

Wie zijn wij?

Onze bedrijfsvoering is begonnen toen een organisatie een camerasysteem installeerde voor een vrij forse prijs. Dit moet goedkoper kunnen vonden wij. Na een zoektocht kwam een leverancier van hoge kwaliteit camera's in ons vizier. Doordat we goedkoop, kwalitatief hoge camera's kunnen leveren en daarnaast ook nog lage installatiekosten hanteren, zijn wij een goede concurrent op de markt in Friesland. Door dit alles kunnen wij onder de huidige marktprijs camerabewakingssystemen leveren. Dit is het initiatief geweest voor de opzet van Dudlik.

Hoe is Dudlik ontstaan?

WIlt u contact met ons opnemen? Wij zijn altijd in voor een goed gesprek! 
Een passie hebben voor de ICT wereld, als je dat hebt kom je al heel ver. Maar daarnaast heb ik veiligheid in de ICT hoog op de agenda staan. Ik ben student ICT, en mijn drijfveer om nog meer te leren word elke dag maar groter. Veiligheid is natuurlijk een groot woord, de combinatie die ik kan maken door veiligheid door laten dringen in ICT levert camerabewakingsystemen en goed beschermde wifi netwerken op. Mijn doel is dat ieder een goedkoop maar veilig thuis netwerk kan hebben. En dat kan! Tegenwoordig hoeft je niet veel meer te betalen voor een goed werkend camerasysteem of een veilig WiFi netwerk in je huis. Daar maak ik mij dan ook sterk voor, en dit is waarom wij Dudlik zijn! Dudlik laat zien dat het kan, en daar maken we ons sterk voor. 

 

Tamme Spoelstra